U bent hier:

Vertrouwenspersoon

D.S.T.V. Obvius heeft momenteel twee vertrouwenspersonen. Een vertrouwenspersoon is een laagdrempelig aanspreekpunt voor leden en ander betrokken partijen bij Obvius. Als je ergens mee zit, kan je terecht bij een vertrouwenspersoon. Dit kan uiteen lopen van ongewenst gedrag zoals (seksuele) intimidatie, agressie en geweld, pesten of discriminatie, maar ook als je denkt dat je probleem minder ernstig is, staan onze vertrouwenspersonen voor je klaar om veilig te praten. 

Onze vertrouwenspersonen zijn geen professionals, maar zullen je helpen een juiste manier te vinden om het probleem op te lossen. Soms kan een gesprek al genoeg zijn, maar soms zijn er ook vervolgstappen nodig en kan het zijn dat je wordt doorverwezen naar een hulpinstantie. Voordat dit soort acties ondernomen worden, zal er altijd eerst overleg tussen jou en de vertrouwenspersoon plaatsvinden. 

De verdere rechten en plichten van een vertrouwenspersoon zijn te vinden in de functieomschrijving vertrouwenspersoon

Contact opnemen met Jan van der Schot of Anke Oldenburger kan via de mail naar vertrouwenspersoon@dstvobvius.nl. Mocht je voorkeur hebben voor één van de twee personen, kan dat aangegeven worden in de mail. Leden met een account kunnen ook direct contact opnemen met de vertrouwenspersonen via de volgende webpagina

Verjaardagen

Wesley Brouwer

Wesley Brouwer

Vito Elsman

Vito Elsman

Rosalie Fritz

Rosalie Fritz

Sponsoren