U bent hier:

Vertrouwenscontactpersoon

D.S.T.V. Obvius heeft momenteel twee vertrouwenscontactpersonen. Een vertrouwenscontactpersoon is een laagdrempelig aanspreekpunt voor leden en ander betrokken partijen bij Obvius. Als je ergens mee zit, kan je terecht bij een vertrouwenscontactpersoon. Dit kan uiteen lopen van ongewenst gedrag zoals (seksuele) intimidatie, agressie en geweld, pesten of discriminatie, maar ook als je denkt dat je probleem minder ernstig is, staan onze vertrouwenscontactpersonen voor je klaar om veilig te praten. 

Onze vertrouwenscontactpersonen zijn geen professionals, maar zullen je helpen een juiste manier te vinden om het probleem op te lossen. Soms kan een gesprek al genoeg zijn, maar soms zijn er ook vervolgstappen nodig en kan het zijn dat je wordt doorverwezen naar een hulpinstantie. Voordat dit soort acties ondernomen worden, zal er altijd eerst overleg tussen jou en de vertrouwenscontactpersoon plaatsvinden. 

De verdere rechten en plichten van een vertrouwenscontactpersoon zijn te vinden in de functieomschrijving vertrouwenscontactpersoon

Contact opnemen met Jan van der Schot of Julia Kruitwagen kan via de mail naar vertrouwenspersoon@dstvobvius.nl. Mocht je voorkeur hebben voor één van de twee personen, kan dat aangegeven worden in de mail. Leden met een account kunnen ook direct contact opnemen met de vertrouwenscontactpersonen via Vereniging > Vertrouwenscontactpersoon > Contactgegevens

In het geval dat je comfortabeler bent met een vertrouwenscontactpersoon buiten de vereniging, is er ook de mogelijkheid om de KNLTB te contacteren. Op de pagina via deze link legt de KNLTB uit wat zij aanbieden en staan er contactgegevens van drie vertrouwenscontactpersonen waar je gebruik van kan maken. 

Verjaardagen

Vandaag is er niemand jarig

Activiteiten

  • Voorjaarscompetitie 2024 // Spring Competition 2024

    nog bezig tot 09 juni

    Bekijken
  • Trainingen Q4 // Training Q4

    nog bezig tot 25 juni

    Bekijken

Sponsoren