U bent hier:

Over de vereniging

Delftse Studenten Tennis Vereniging Obvius is dit jaar haar negentiende jaar ingegaan en is één van de grootste studenten sportverenigingen van Delft. Obvius heeft al meer dan 500 enthousiaste leden.

Uiteraard gaat het bij Obvius in de eerste plaats om tennis. Zo wordt er op dit moment op twee tot drie dagen training gegeven door ervaren trainers aan tennissers van alle niveaus en kan er door iedereen competitie worden gespeeld. Juist dit brede aanbod maakt Obvius zo populair: er is veel ruimte voor beginners, maar ook zeer ervaren spelers komen bij Obvius aan hun trekken. Dit jaar komen er twee 3e klasse herenteams en een 4e klasse mixteam uit in de zondagcompetitie! Tegelijkertijd wordt er ook op zaterdag competitie gespeeld door vele beginnende en ervaren enthousiastelingen die vooral de gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Hiernaast worden er verschillende toernooien georganiseerd. Eén van de hoogtepunten is het Open Toernooi, dat is uitgegroeid tot een zeer populair evenement waar ook niet-studenten in grote getale aan deelnemen. Gedurende het jaar zijn we ook te vinden op verschillende toernooien die door andere studententennisverenigingen worden georganiseerd. Naast deze tennisactiviteiten worden er nog veel meer leuke activiteiten georganiseerd. Er is onder andere elke maand een borrel en elk jaar vinden er twee geweldige feesten plaats. In maart is er een open feest en in juni wordt de verjaardag van de vereniging gevierd, de Dies. Ook uitstapjes als ABN Amro Open, wintersport, het Nederlands Studenten Kampioenschap en de Davis Cup passeren regelmatig de revue. Daarnaast organiseert Obvius sinds enkele jaren samen met andere 'groene' sportverenigingen het Groenfeest. Als je wilt zien wat voor commissies Obvius heeft, klik dan hier.

Oftewel: D.S.T.V. Obvius is meer dan alleen een tennisvereniging! Obvius is open voor alle studenten en alle activiteiten zijn vrijblijvend. Het lidmaatschap kost maar 50 euro per jaar. Als je graag tijdens je studie wilt doorgaan met tennissen of er juist mee wilt beginnen dan ben je bij Obvius aan het juiste adres!

Contact opnemen kan via de knop 'Contact'. Schrijf je in via de knop ‘Lid worden’!

Verjaardagen

Ismail Music

Ismail Music

Ioana Toanchina

Ioana Toanchina

Teemu Weckroth

Teemu Weckroth

Sponsoren