Papa Johns

4 maart jl. is er een nieuwe pizza-bezorgrestaurant, genaamd Papa John’s, geopend aan de Papsouwselaan 1e te Delft (tegenover de Aldi)

Bob Scheepe (22 jaar) en zijn vriendin Bonny von Oven (19 jaar) runnen vol enthousiasme deze store.

Het merendeel van de pizza’s wordt bezorgd, maar u kunt uw pizza’s ook afhalen. (Zie onze pick-up deal via onze website; www.papajohns.co.nl) U kunt uw pizza ook nuttigen in onze gezellige store, want we hebben enkele tafeltjes.

Papa John’s is bij vele Nederlanders nog (vrij) onbekend, maar toch is het de nummer 3 pizzaketen van de wereld, onder Pizza Hut en Domino’s. Er zijn meer dan 5000 stores wereldwijd in bijna 50 landen. Dat wil toch wel wat zeggen. (Vooral in de Verenigde Staten en Engeland zijn ze heel groot)

Er zijn nu circa 23 vestigingen in Nederland en Papa John’s is bezig met een enorme opmars. (De komende maanden zullen er nog zeker 5-10 stores bijkomen) Hou het in de gaten!

Om onze naamsbekendheid in Delft te vergroten, doen wij veel aan promotie en vooral onder de studenten. Delft is natuurlijk een studentenstad en studenten zijn voor ons een belangrijke doelgroep. Vandaar ook de Studenten Deal Papa John’s Delft 

Wat Papa John’s onderscheidt van andere (bekende) pizza-bezorgrestaurants, is dat er uitsluitend gewerkt wordt met vers, handgemaakt deeg en verse ingrediënten. (De groente wordt dagelijks vers gesneden). En natuurlijk onze speciale tomatensaus. (Lees hier meer over op onze website) Vandaar onze slogan ‘Better Ingredients, Better Pizza’.

We kunnen nog veel meer vertellen over Papa John’s, maar u kunt dit beter zelf ondervinden, door een keer bij ons een pizza te bestellen. Wij weten zeker, dat u het verschil zult proeven! U bent van harte welkom in onze store aan de Papsouwselaan, te Delft.

Tot ziens,

Bob & Bonny.