U bent hier:

Running Dinner

22/11/2023

Lieve Obvii,

7 december zal het enige echte Obvius running diner plaatsvinden. Op deze avond zal je verschillende gangen voorgeschoteld krijgen, elk in een ander huis. In elk huis kan je met een groep mede-Obvii genieten van de heerlijke gerechten die de huizen zullen voorbereiden. Om deze gerechten op tafel te krijgen zijn er chefs en souschefs nodig. Lijkt het je dus leuk om te koken en is je huis beschikbaar, meld je dan aan als chef! Wil je graag koken, maar kan het niet bij jou thuis, meld je dan aan als souschef! Als chef zal je dus samen met een souschef een paar gangen bereiden voor steeds een nieuwe groep Obvii. Naast de gerechten zal er ook de kans zijn om drankspellen te spelen bij de huizen. Deze avond zal om 18.00 beginnen met als thema sinterklaas! De ticketprijs zal 16 euro bedragen. Dit is de prijs voor zowel de gangen als de alcoholische versnaperingen die bij de huizen uitgeserveerd zullen worden. Schrijf je snel in via deze link: https://www.dstvobvius.nl/nl/activiteiten/lijst/event/278/ac-activiteit-2!

Groetjes,
De AC💚🏃

Sponsoren