U bent hier:

Wintersport borrel

12/10/2023

Lieve Obvii,

De winter is in aantocht, de dagen worden weer korter en het opstaan weer moelijker. Maar er is ook goed nieuws. Het wintersportseizoen staat weer voor de deur! Ook dit jaar zullen we met Obvius afreizen naar de bergen voor een week vol skiën, snowboarden en après-ski. Aankomende borrel zullen wij het thema en de locatie van de wintersport bekendmaken. Ook zullen de inschrijvingen voor de wintersport op de borrel open gaan (VOL=VOL). Wil jij graag mee op wintersport, ben je heel erg benieuwd naar het thema of houd je helemaal niet van de kou en heb je gewoon zin in een gezellige avond? Kom dan vooral naar de borrel op 26 oktober vanaf 20 uur bij Cultuurlab. 

Onze skispullen liggen al klaar, hopelijk zien we jullie daar!

Liefs,
Commisski en De Barco

--------

Dear Obvii, 

The winter is coming, the days are getting shorter and waking up is getting harder. But there is also good news. The winter sports season is just around the corner! Once again we will go to the mountains with a group of Obvii to enjoy a week full of skiing, snowboarding and apres-ski. At the upcoming social drink we will announce the location and the theme of the ski trip. In addition, the registrations for the ski trip will open at the social drink (FULL=FULL). Would you like to join the ski trip, are you curious about the theme, or aren’t you a winter sports fan and just looking for a great night? Then make sure you drop by at the social drink the 26th of October from 8pm at Cultuurlab. 

We are looking forward to the social drink and hope to see you then!

Greetings,
Commisski and The Barco

Sponsoren