U bent hier:

Kroegentocht!

11/10/2023

Lieve Obvii, 

18 oktober is het zo ver en zal de eerste AC activiteit plaatsvinden. Deze avond zullen we verschillende kroegen in het hartje van Delft gaan bezoeken. Voor maar 11 euro krijgen jullie bij elke kroeg een drankje en daarna een puzzel/aanwijzing die aangeeft wat de volgende kroeg is. Ook zullen er natuurlijk wat snacks klaar gemaakt worden. Kom dus gezellig langs met je mede Obvii. De avond zal om 20:00 beginnen tot ongeveer 23:00. Nadat de kroegentocht voorbij is kunnen we nog goedkoop drankjes doen bij Flames en lekker tot laat door in de Kurk. Dit is dus een avond die je zeker niet wil missen! De inschrijvingen zijn nog open t/m maandag. Dus schrijf je snel in met deze link: https://www.dstvobvius.nl/nl/activiteiten/lijst/event/271/kroegentocht-pub-crawl

Groetjes,

De AC💚
 

Sponsoren