U bent hier:

Introductie activiteiten

13/09/2023

Lieve Obvii,

In september zullen weer meerdere intro activiteiten plaatsvinden. Om te beginnen is 8 tot en met 10 september het introweekend! Met een groep van 40 Obvii zullen we een weekend in Den Haag overnachten. Tijdens de welbekende fietstocht zullen de leden geïntroduceerd worden aan de verschillende commissies van de vereniging. 

14 september vind de Welkom (Terug) BBQ plaats. Hier kunnen ouderejaars na de zomer bijkletsen en kunnen nieuwe leden elkaar en de oudere leden ontmoeten. 

Het introtoernooi vind dit jaar plaats op 21 september. Hier zullen nieuwe leden en oude leden het tegen elkaar opnemen op de baan. Daarnaast is iedereen vrij om naast de baan elkaar te supporten onder het genot van een drankje. 

Groetjes, de IC

Sponsoren