U bent hier:

LOB weekend 2023

23/02/2023

Beste Obvii, 

Dit jaar wordt het Lob-toernooi georganiseerd bij Obvius. Dit is een weekendtoernooi waarbij de deelnemers in teams worden ingedeeld samen met leden van onze zusterverenigingen Ludica en ST Breda (LOB = Ludica Obvius Breda). Gedurende dit weekend zal er op de zaterdag hevig gestreden worden tussen de teams waarbij gezelligheid natuurlijk voorop staat. Nadat er 's avonds heerlijk gedineerd is, is er als afsluiting nog een feest om te drinken op je overwinning. Zondag zal in het teken staan van wat meer relaxen met spelletjes in de ochtend en een prijsuitreiking. Doe dus gezellig mee om te laten zien dat ongeacht je teamgenoot en tegenstander jij de allerbeste van de vereniging bent. Schrijf je hier in.

Liefs,
De LOB commissie

Sponsoren