U bent hier:

B18 zoekt KB19

14/01/2023

Lieve Obvii,

Lijkt het je gaaf om een jaar lang aan het roer te staan van onze vereniging of ben je gewoon benieuwd wat het inhoudt om een jaar bestuur te doen? Komende dagen zal het achtiende bestuur aan jullie presenteren wat een bestuursjaar inhoud. Komende vijf dagen zal er elke dag een post op de instagram komen van een individueel bestuurslid waar hij/zij beschrijft wat haar/zijn functie inhoud!

liefs,
18
------------------------------------
Dear Obvii,

do you think it would be cool to be at the helm of our association for a year or are you just curious what it entails to do for a year? In the coming days, the eighteenth board will present to you what a board year entails. Starting five days where every day a post will be posted on the insta of an individual board member where he / she describes what her / his job entails!

Love,
18

Sponsoren