Nieuwe kledinglijn Obvius

Lieve Obvii,

Gisteren op de HALV is de nieuwe kledinglijn van Obvius gepresenteerd! Vanaf dit moment zal het proces van kleding passen/bestellen/leveren in gang gezet worden.

De eerste belangrijke datum om in de gaten te houden is dinsdagavond 3 april. Tijdens deze avond zullen we tussen 19:00 – 22:00 uur in het Sportcafé van S&C aanwezig zijn met de kleding zodat deze door leden gepast kunnen worden. Ook zal deze avond de bestellijst voor de kleding open gaan. Neem je competitieteam/trainingsgroep vooral mee om deze mooie kleding te zien, te passen en natuurlijk gelijk te bestellen. Precieze prijzen van kleding staan nog niet vast vanwege een aantal lopende onderhandelingen met sponsoren (zie foto’s voor indicatie). Kleding is vanaf nu ook online te bestellen via de bestellijst hier!

De kleding bestaat uit (zie foto’s in album op Obvius ingelogde website hier):
Heren:                                            Dames:
– Shirt                                              – Jurkje
– Polo                                              – Tanktop
– Vest                                              – Rokje
– Korte broek                                 – Shirt
– Lange broek                                – Vest

–                                                          Lange broek

Het idee van sponsoring en logo’s op de kleding is op de foto’s in hetzelfde album op de website te vinden. Levering van kleding zal waarschijnlijk pas op z’n vroegst half juni zijn vanwege lange levertijd van de kleding en bedrukking van kleding. Meer informatie over deze vorderingen volgt uiteraard na de eerste bestellingsbatch.

Hiernaast zullen we ook vanaf 3 april een korting aanbieden van 50% op het shirt van de oude kledinglijn (bijv. om als trainingsshirt te gebruiken) bij bestelling van een item van de nieuwe Obvius kledinglijn!

Genoeg redenen dus om dinsdag een kijkje te komen nemen. We hopen jullie allemaal komende dinsdag te mogen ontvangen!