Nederlands Studenten Kampioenschap 2018

Lieve Obvii,

Zoals elk jaar gaat Obvius met een grote groep Obvii naar het Nederlands Studenten Kampioenschap tennis, ofwel NSK. Ieder jaar wordt dit evenement in een andere stad gehouden met dit jaar Utrecht als locatie. Van 16 t/m 20 mei zal tennisvereniging T.C. de Uithof hun tennispark ombouwen om dit grote toernooi plaats te laten vinden. Omdat we als groep gezamenlijk naar het NSK willen, willen we vrijdagmiddag/avond naar Utrecht vertrekken en het hele weekend 18 t/m 20 mei gaan. Dit is toegestaan, en zo mag je alsnog voor 2 onderdelen inschrijven.

Meedoen kan in elke speelsterkte categorie, maar dit jaar wordt er vanwege beperkte baancapaciteit alleen meer heren-, dames- en gemengddubbels gespeeld. Zo kan iedereen alsnog in 2 onderdelen meedoen. Je kunt ook met iedereen dubbelen met wie je wilt, want voor de categorie waar je in speelt geldt dat je de speelsterkte van beide spelers moet optellen. Zo speel je bijvoorbeeld in de Gemengd Dubbel 13-14 mee. Inschrijfgeld is €8 per onderdeel.

Omdat Utrecht wat verder van Delft ligt, is het plan om het weekend van het NSK in de slaapzaal te overnachten. Ook regelen zij ontbijt en avondeten in het weekend. Vink bij het inschrijven dus ‘eten vrijdag’, ‘eten zaterdag’, ‘slapen vrijdag’ en ‘slapen zaterdag’. Ook is het aan te raden om in te schrijven voor de biercantus.

Nu al zin in een zonnig weekend met tennis en feestjes? Zoek snel een maatje om mee te dubbelen! Inschrijven kan hier.

Hopelijk kun jij je op zondag 20 mei Nederlands Studentenkampioen noemen!