U bent hier:

Aanmeldingsformulier

Vul het volgende forulier in om lid te worden van D.S.T.V. Obvius. Je zal na het invullen een bevestiging ontvangen. Als de inschrijving gecontroleerd is door de secretaris zal je een welkomstemail ontvangen en een mail met inloggevens. Zorg ervoor dat je uiterlijk 28 augustus je aanmelding afrondt om lid te worden!
De statuten en het huishoudelijk reglement en de privacyverklaring zijn hier te vinden:

Statuten

Huishoudelijk reglement

privacyverklaring

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Contactgegevens

Adresgegevens
Bankgegevens

TennisStudie


OverigAlgemene voorwaarden

Ben je op de hoogte van de statuten, het huishoudelijk reglement en de privacyverklaring, accepteer je de daarin gestelde voorwaarden, geef je toestemming voor het afschrijven van €50 contributie en geef je toestemming voor de hieronder opgesomde gegevensverwerkingen? De documenten zijn te downloaden bovenaan deze pagina.
D.S.T.V. Obvius mag:

  • mij benaderen voor sportieve activiteiten van derden, bijvoorbeeld andere sportverenigingen of maatschappelijke dienstverleners.
  • foto’s en/of filmpjes van mij te publiceren op Facebook, onze website, de almanak, instagram, youtube en promotiemateriaal voor de vereniging.
  • mijn naam, e-mail, geboortedatum, telefoonnummer, KNLTB rating en bondsnummer via onze afgeschermde website beschikbaar stellen zodat andere leden mij kunnen benaderen.
  • mijn naam, e-mail, adres, telefoonnummer, geslacht en geboortedatum doorspelen naar de KNLTB voor een KNLTB-lidmaatschap.
  • mij na beëindiging van mijn lidmaatschap benaderen voor bijvoorbeeld een reünie of de Diës totdat ik hiervoor de toestemming intrek.

Verjaardagen

Wisse Schultz

Wisse Schultz

Sponsoren