U bent hier:

Lid worden

Welkom bij D.S.T.V. Obvius!

D.S.V.T. Obvius is de grootste en gezelligste onafhankelijke studenten tennisvereniging van Delft! Ben je al een befaamd tennisser of heb je nog nooit getennist, maar lijkt het je wel wat? Dan is Obvius de vereniging voor jou! Zonder verplichtingen en met alle mogelijkheden zoals training op alle niveau's, competitie en gezellige activiteiten biedt Obvius een manier om je sociale leven te combineren met tennis. 

Kom gezellig mee op wintersport of naar Roland Garros, doe mee aan trainingen op je eigen niveau of kom gezellig meeborrelen. Je wordt als nieuw lid bij Obvius met open armen ontvangen en voor maar 50 euro contributie per jaar krijg je tot alles toegang! 

Ben je al overtuigd? Dan kan je je meteen aanmelden bij het kopje aanmeldingsformulier! Je kan ook altijd nog verder kijken bij de pagina's veel gestelde vragen en de introductiecommissie om meer te weten te komen over wat we nieuwe leden allemaal bieden. 

Ook kan je altijd contact met ons opnemen: op de contact pagina staan alle leden van het bestuur, die kan je altijd een mailtje sturen!

Voor het collegejaar 2022-2023 zullen de aanmeldingen sluiten na de OWee. Zorg er dus voor dat je uiterlijk 3 september jezelf aanmeldt als je lid wilt worden!

Verjaardagen

Vandaag is er niemand jarig

Sponsoren