iTennis Megastore en Webshop

iTennis is de tennissponsor van Obvius. De ballen voor de competitie, clubkampioenschappen en het open toernooi worden er besteld. Daarnaast is iTennis de leverancier van onze verenigingskleding. Tijdens het open toernooi zijn er cadeaubonnen van iTennis te winnen.

Naast de webshop heeft iTennis een van de grootste tennisspeciaalzaken van Nederland, iTennisWestland. Gelegen tussen Den Haag en Rotterdam zijn wij zowel via de A4 / A12 of via de A20 makkelijk bereikbaar en er is voor de deur voldoende gratis parkeergelegenheid.

Op de website ziet u alle artikelen die wij ook in de winkel hebben tegen dezelfde scherpe prijzen. Met ons geautomatiseerde voorraad systeem kunt u er verder vanuit gaan dat wanneer iets in de webshop direct leverbaar is, het bij iTennis Westland ook direct is af te halen of te passen.

Bent u op zoek naar een nieuw racket dan kunt u bij ons terecht voor een zeer specialistisch racketadvies. Onze racketcollectie bestaat uit alle grote merken en met meer dan 100 verschillende modellen rackets in alle beschikbare gripmaten hebben wij altijd het racket dat bij uw speelstijl en fysieke gesteldheid past. Wij hebben van bijna alle rackets een of meerdere demorackets beschikbaar voor u om te testen. Wanneer het racket reeds is uitgeleend reserveren wij het voor u. Kom langs voor een advies op maat en neem het testracket mee naar huis om het in uw vertrouwde omgeving te testen.

Met de ervaring van het bespannen van topspelers voor o.a. Wawrinka, Berdych, del Porto, Hewitt en Robin Haase bent u bij iTennisWestland bij de specialist op bespangebied. Met een groot assortiment snaren, hebben wij altijd de snaar die bij u en uw racket past. Speciaal voor de klanten van verder of die hun racket snel nodig hebben, hebben wij de klaar terwijl u shopt service. U racket wordt vakkundig binnen 15-20 minuten bespannen. Wanneer u belt (0174-761222) dat u eraan komt, heeft u voorrang en weet u zeker dat u racket gelijk gedaan kan worden.

Ook voor kleding en teamkleding bent u bij ons aan het juiste adres. Met een zeer uitgebreide collectie van Nike, Adidas, Bjorn Borg, Sjeng Sports, Wilson, Head, Asics, Goldbergh en Limited Sports is er altijd een tenue voor u of uw team, uiteraard altijd tegen zeer scherpe prijzen.

Ons schoenenassortiment bestaat uit meer dan 100 verschillende schoenen van alle bekende merken. Zoekt u een hele brede schoen of grote maten voor dames? Op onze heuse schoenenwand staat er altijd een model voor u bij. Verder kunnen we een voetafdruk van uw voeten maken om te zorgen dat u tennist met de beste steun en stabiliteit.

Verder vindt u bij iTennis Westland de grootste tassencollectie van Nederland. We hebben praktisch elke tas die er te krijgen is. Teven hebben wij een zeer breed assortiment accessoires zoals grips, dempers, petjes, verzorgingsartikelen, braces. Uiteraard verkopen wij ook cadeaubonnen.

Kom langs en proef de tennisbeleving, iTennis Westland, 250 m2 tennis, tennis en nog eens tennis…

Lierweg 61
2678 CT De Lier
Telefoon: 0174-761222
Email: info@itennis.nl