Racket is ready for launch in 6, 5, 4, 3, 2, 1 weeks! INSCHRIJVING OPEN!

Van 10 tot 17 juni vindt het elfde Obvius Open plaats. Op de smashcourtbanen van S&C TU Delft is plaats voor 300 Obvii, studentenzusjes en spelers uit de regio Haaglanden om de sterren van de hemel te tennissen. Er wordt geschitterd in de speelsterktes 2 tm 9, heren- en damesenkel volgens actuele rating en het dubbelspel (heren-, dames- en gemengd dubbel) op open inschrijving.

Ga jij mee op ruimtereis? De inschrijving is vanaf vandaag geopend! KLIK HIER

Apollo 11 Activiteiten

‘Apollo 11’  was de eerste succesvolle maanexpeditie, waarmee de sky de limit werd. Het Obvius Open verlegt jouw grenzen tot astronomische begrippen!

 

Het activiteitenprogramma gaat van start met ‘Sterren kijken’ tijdens de finale van Roland Garros. Je kunt de kunst op de valreep afkijken van de profs, of is jouw succes in de sterren af te lezen?

De interne Obvius Commissiestrijd heeft op dinsdag een beach(exp)editie, de donderdag staat in het teken van externe verenigingen. Spacerace 2.0 is de ontknoping van de inschrijvingenwedstrijd tussen externe (zuster)verenigingen. Hier is alle ruimte om je tegenstanders van andere (zuster)verenigingen te leren kennen of terug te pakken tijdens de missie Beerpong of Battleshot en zo jouw vereniging op de sterrenkaart te zetten!

Full moon Fridaynight is het moment om het weekend te lanceren. Aliens en astronauten dansen op de buitenaardse beats van verschillende DJ’s.

Als voor de meeste deelnemers het toernooi al ten einde is, begint het feest voor de Apollo artiesten pas op zaterdagavond bij de Cantus. Nummers als ‘Sterrenstof’ en ‘Fly me to the moon’ worden onder het genot van veel goudgeel smeermiddel luidkeels ten gehore gebracht!

Het hoogtepunt van de toernooiweek is de finaledag. De beste tennisspelers laten zich nog één keer zien en worden gehuldigd op de prijsuitreiking.

 

Om op de hoogte te blijven van Apollo 11 Activiteiten en ander toernooinieuws, meld je aan voor het Facebook-evenement!

Zwe(r)vende zusjes

Onze zusjes vanuit het hele land zijn van harte welkom op het Obvius Open! We ontvangen jullie graag vanaf donderdagavond om 18.00 om deel te nemen aan één van de onderdelen en de weekendactiviteiten. Op Toernooi.nl schrijf je je in voor het toernooi en de cantus.

Heb je een slaapplek nodig? DSTV Obvius regelt een slaapplaats bij één van de leden inclusief ontbijt (luchtbed + slaapzak in overleg)! Ook deze optie reserveer je via Toernooi.nl