TRAININGEN

De inschrijvingen voor de trainingen in de najaarsperiode zijn geopend, log in om je in te schrijven! De data van de trainingen zijn te vinden in de jaarkalender.

Afmelden

Wanneer je een week niet kan, meld je die dag dan vóór 15:00 uur af via de site. Afmelden kan vanaf iedere vrijdag tot 15:00 uur op de dag dat je training hebt. Afmelden voor trainingen kan zodra je bent ingelogd. Klik op het kruisje om jezelf af te melden voor de eerstvolgende training. De training erna sta je dan standaard weer op aanwezig. Als je een keer vergeet om je af te melden heeft dat geen consequenties, maar bij de daaropvolgende keren zijn we genoodzaakt een boete in te stellen. Voor de tweede keer niet afmelden is de boete 12,50 euro en voor de derde keer wordt deze 17,50 euro (+12,50 van de eerste boete). Als je voor de vierde keer vergeet af te melden mag je niet meer meedoen met de trainingen van die periode en de daarop volgende periode en moet je beide boetes (€ 30) nog steeds betalen. Het boetesysteem begint bij iedere periode weer opnieuw.

Vanaf het tweede kwartaal gelden er ook trainingsvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn hier te vinden.

Reservelijst

Ben je niet ingedeeld en mocht je op de reservelijst willen, stuur dan een mail naar tennis@dstvobvius.nl onder vermelding van je beschikbaarheid op maandag en dinsdag en je tennisniveau/ervaring.