Via deze pagina kun je contact opnemen met het bestuur van D.S.T.V. Obvius.

Mocht je een specifieke vraag hebben aan een verenigingsfunctionaris, dan verwijzen we je graag naar de adressen hieronder. Wanneer je niet weet voor wie je vraag bestemd is, gebruik dan het contactformulier onderaan de pagina.

telefoon: (+31)-(0)6-16320340, e-mail: bestuur@dstvobvius.nl

  • Secretaris, Stein Köbben – Vragen over lidmaatschap.

telefoon: (+31)-(0)6-11496360, e-mail: secretaris@dstvobvius.nl

telefoon: (+31)-(0)6-11770662, e-mail: penningmeester@dstvobvius.nl

telefoon: (+31)-(0)6-18139141, e-mail: extern@dstvobvius.nl

telefoon: (+31)-(0)6-46093075, e-mail: tennis@dstvobvius.nl

FAQ

De secretaris is bereikbaar via secretaris@dstvobvius.nl.

Om vrij te spelen op de tennisbanen van de TU Delft, heb je alleen een sportkaart nodig van het sportcentrum. Deze is te koop aan de balie. Om vrij te spelen hoef je dus geen lid te worden van Obvius. Bij Obvius kun je echter vrijblijvend en tegen zeer lage kosten één keer per week training volgen. Op die manier verbeter je je spel en leer je andere tennisliefhebbers kennen om mee vrij te spelen.

Ja. Waar je studeert maakt niet uit. Ook als dit in Rotterdam, Leiden of Den Haag is, kun je lid worden. Ook heb je een sportkaart nodig. Deze is te koop bij de balie van Unit Sport.

Onderaan iedere e-mail die je ontvangt staat een link om jezelf uit te schrijven van dergelijke berichten. Hier kun je op klikken om jezelf uit te schrijven. Indien dit niet lukt, kun je ook een bericht naar de secretaris sturen.

Stuur een mailtje naar de secretaris met een verzoek tot uitschrijving. Doe dit vóór 1 augustus, anders wordt je lidmaatschap met een jaar verlengd.

Je kunt je altijd uitschrijven, maar er wordt in collegejaren gerekend. Als je je niet vóór 1 augustus uitschrijft, wordt je lidmaatschap met een jaar verlengd.

Ja, alleen krijg je officieel een ondersteunend lidmaatschap. Dit houdt in dat studerende leden voorrang hebben bij trainings- en competitieplekken. In de praktijk zijn er echter geen verschillen. Let er wel op dat een sportkaart van het sportcentrum, verplicht voor alle leden van Obvius, duurder is voor alumni.

Hiervoor is een aantal mogelijkheden. Check allereerst of de berichten niet in je spambox komen. Als dit niet het geval is, kan het zo zijn dat er een foutief e-mailadres van je bekend is bij het bestuur. Neem contact op met de secretaris om dit probleem op te lossen. Er wordt tevens veel gecommuniceerd via een Facebook-groep. Indien je hier nog niet voor bent uitgenodigd, kun je Bestuur DSTV Obvius toevoegen als vriend en deze voegt je vervolgens toe aan de groep. In de digitale agenda en op de website is ook te vinden welke activiteiten er komende zijn.

Mooi! Iedere hulp wordt erg gewaardeerd. Stuur een mail naar de voorzitter (bestuur@dstvobvius.nl). Vermeld hierin welke commissie je graag wil doen.

Stuur een mailtje naar de penningmeester om na te vragen waar dit bedrag vandaan komt. Als er inderdaad een bedrag is onjuist is afgeschreven, kun je dit gewoon storneren.

Wanneer je een week niet kan, meld je die dag dan vóór 15:00 uur af via de site. Afmelden kan vanaf iedere vrijdag tot 15:00 uur op de dag dat je training hebt. Afmelden voor trainingen kan zodra je bent ingelogd. Klik op het kruisje om jezelf af te melden voor de eerstvolgende training. De training erna sta je dan standaard weer op aanwezig. Als je een keer vergeet om je af te melden heeft dat geen consequenties, maar bij de daaropvolgende keren zijn we genoodzaakt een boete in te stellen. Voor de tweede keer niet afmelden is de boete 12,50 euro en voor de derde keer wordt deze 17,50 euro (+12,50 van de eerste boete). Als je voor de vierde keer vergeet af te melden mag je niet meer meedoen met de trainingen van die periode en de daarop volgende periode en moet je beide boetes (€ 30) nog steeds betalen. Het boetesysteem begint bij iedere periode weer opnieuw.

Als je bent ingelogd, staat deze in het menu onder 'Officiële documenten', maar als je nog geen lid bent, kun je hier klikken voor de statuten en het huishoudelijk reglement.

Waarschijnlijk komt dit doordat mails van het domein dstvobvius.nl geweerd worden door je mail provider. Dit domein is waarschijnlijk op die lijst terecht gekomen omdat we regelmatig naar veel personen tegelijk een mail versturen. Om dit op te lossen kun je het domein dstvobvius.nl aan de lijst van veilige afzenders toevoegen. Let wel op dat je het domein toevoegt en niet één mailadres. Lees via de site veiligeafzender.nl hoe je dit kan doen bij verschillende mail providers.

Adresgegevens

D.S.T.V. Obvius
Mekelweg 8
2628 CD Delft

KvK: 27279584
Rekening: NL84 ABNA 0618 8585 63

contactformulier