Corona Update 20 April

Corona Updates

20 april

De maatregelen die op 12 maart waren aangekondigd zijn op dit moment nog steeds van kracht en op dit moment is het nog onduidelijk tot wanneer. Dit heeft daarom ook nog gevolgen voor de jaarplanning van Obvius. Hierbij daarom een update van de huidige situatie rondom het coronavirus.

Er zal dit academisch jaar geen college op locatie meer worden gegeven door de TU Delft. Op het moment van schrijven is X ook nog gesloten tot en met 28 april, het is nog niet bekend op dit zal worden verlengd.
https://www.tudelft.nl/2020/tu-delft/coronavirus/maatregelen-tu-delft/campus/

De KNLTB had het begin van de competitie al verplaatst naar begin mei, maar het is nog niet zeker of dit zo blijft. Ze verwachten na de persconferentie van aanstaande dinsdag 21 april een beslissing hierover te nemen. Wij zullen jullie hierover nog op de hoogte houden.
https://www.knltb.nl/nieuws/2020/04/maatregelen-verlengd-sportclubs-blijven-dicht-tm-28-april/

Aangezien de maatregelen zijn verlengd is er besloten om alle Obvius activiteiten tot en met 31 mei af te gelasten.

Wij zijn nog aan het kijken wat er daarna gaat gebeuren met de activiteiten, dit zal afhangen van de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de besluiten en adviezen van de overheid, de TU Delft en de KNLTB. Om jullie hiervan zo goed mogelijk op de hoogte te houden zullen we in dit bericht updates zetten. Dit zal ervoor zorgen dat wij sneller en makkelijker jullie updates kunnen sturen.

We stellen jullie begrip erg op prijs en hopen dat we jullie spoedig weer terug zien op de tennisbaan. Volg de regels en blijf veilig en gezond!