New website coming soon
New website coming soon
Sorry for the inconvenience

NEWS

Bestuursinteresseborrel

Lieve Obvii,

Lijkt het je wel wat om wat meer te doen voor de vereniging of ben je benieuwd wat het bestuur zoal doet? Kom naar de bestuur interesse borrel op 22 april om 20:00! Met de vooruitzichten dat komend jaar het weer terug naar normaal gaat is dit het beste moment om bestuur te gaan doen! Met een gezellig clubje de vereniging onderhouden en daarmee de gekste dingen meemaken. Bij deze borrel zullen we uitleggen wat bestuur inhoud en wat bijvoorbeeld de functies zijn binnen het bestuur verder kan je alle vragen aan ons stellen die je hebt.

Liefs bestuur 16

Paintball

Lieve Obvii,

We hebben eindelijk weer een fysieke activiteit voor jullie!!

Ben jij ook zo boos vanwege:

  1. Een verloren tenniswedstrijd?
  2. Gefraudeerde bingo-uitslagen?
  3. Mark Rutte?
  4. De coronapandemie?
Kom dan 21 april paintballen om al je woede er uit te schieten. Het paintballen zal 22,50 kosten en om 18:00 beginnen. De locatie is Outdoor Delft. Let op de inschrijvingen sluiten op 18 april om 18:00 en er zijn maar 30 plekken beschikbaar. Wie het eerst komt wie het eerst maalt, dus schrijf jezelf snel in! https://forms.gle/AN7JZmm1VA4sVgWx5

Groetjes van de AC :)

Obvius op Strava

Was de uitdaging donderdag 19h conditietraining toch wel iets te groot? Of kwam het gewoon niet lekker uit? Vanaf maandag wekelijkse Obvius challenges om toch je conditie te verbeteren en om fit te worden ! De nieuwe challenges zullen elke week worden gedeeld! Ontmoet de TC op strava om mee te doen aan het klassement door de challenges te voltooien! Al druk genoeg met fit blijven, deel je fiets/hardloop/skeeler of iets anders ook met ons op strava! De enige echt DSTV obvius strava club kan worden gevonden met de volgende link: https://www.strava.com/clubs/dstvobvius . Het groepsgesprek voor de conditietraining zal worden omgetoverd tot strava groep, om je voortgang te delen, vragen te stellen en elkaar te motiveren!

Liefs, de TC

Bingo

On March 31st we wil be playing bingo! For just one euro, you have the chance to win beautiful prizes, as long as you are the first to fill your card! Also, the theme of this year's OT will be announced and you don't want to miss that. We hope to see you on the 31st of March at 20:00 in the Obvius Discord!

Note, you can sign up until the 29th of March 10am

Kind regards from the AC :)