Trainingen

Momenteel zijn de inschrijvingen voor de trainingen gesloten!

De trainingen voor de voorjaarsperiode beginnen op 27 maart. De trainingen deelt Obvius zelf in. Er worden 10 trainingen gegeven door de Unit Sport trainers: Lito Egbregths en Rogier van Renesse van Duivenbode. De verenigingstraining zal gegeven worden door de verenigingstrainers: Youri Tegelaers, Koen Beukers, Louise Rahardjo, Koen Deckers en Pepijn Gijsberts en Coen van Battum. De trainingen zullen op de volgende dagen en uren worden gegeven:

  • Maandag van 20:00 tot 23:00;
  • Dinsdag van 18:00 tot 23:00;

De data van de verenigingstrainingen zijn voorlopig als volgt:

Maandag Dinsdag
4 september 5 september
11 september 12 september
18 september 19 september
25 september 26 september
2 oktober 3 oktober
9 oktober 10 oktober
16 oktober 17 oktober
23 oktober 24 oktober
30 oktober 31 oktober
6 november 7 november
13 november 14 november
20 november 21 november

TRAININGEN DOOR HET JAAR HEEN

In onderstaande visual zijn de verschillende trainingperiodes door het jaar heen te zien. De bovenste balk betreft de trainingen die door Obvius georganiseerd worden. De onderste Balk de trainingen die door Unit Sport georganiseerd worden. Verder zijn de inschrijfdata en de start/einddata van de verschillende periodes van zowel de  Obvius als de Unit sport  trainingen te zien. Alle trainingsdata zijn te vinden in de jaarkalender.

Afmelden

Wanneer je een week niet kan, meld je die dag dan vóór 15:00 uur af via de site. Afmelden kan vanaf iedere vrijdag tot 15:00 uur op de dag dat je training hebt. Afmelden voor trainingen kan zodra je bent ingelogd. Klik op het kruisje om jezelf af te melden voor de eerstvolgende training. De training erna sta je dan standaard weer op aanwezig. Als je een keer vergeet om je af te melden heeft dat geen consequenties, maar bij de daaropvolgende keren zijn we genoodzaakt een boete in te stellen. Voor de tweede keer niet afmelden is de boete 12,50 euro en voor de derde keer wordt deze 17,50 euro (+12,50 van de eerste boete). Als je voor de vierde keer vergeet af te melden mag je niet meer meedoen met de trainingen van die periode en de daarop volgende periode en moet je beide boetes (€ 30) nog steeds betalen. Het boetesysteem begint bij iedere periode weer opnieuw.

Reservelijst

Ben je niet ingedeeld en mocht je op de reservelijst willen, stuur dan een mail naar tennis@dstvobvius.nl onder vermelding van je beschikbaarheid op maandag, dinsdag en woensdag en je tennisniveau/ervaring.