Inschrijflijst wintersport 2018

Lieve Obvii,

Ook dit jaar wordt er weer een wintersportreis georganiseerd. Deze zal plaats vinden in de TU vakantie na het tweede kwartaal van 2 tot 11 februari. Krijg jij het warm van binnen als je het kwik ziet dalen? Ga dan mee met de Obvius wintersport!

De CommisSki heeft dit jaar het prachtige skigebied Les Sybelles. Het gebied ligt op een hoogte van 1500-2620 meter en heeft maar liefst 310 kilometer piste, maar ook voor beginners is het hier goed vertoeven.

We gaan dit jaar met een groep van 36 personen en we hebben een uitbreiding tot 44 man. Dit betekent dat er aan gezelligheid sowieso geen gebrek zal zijn. De kosten van de reis zullen tussen de €425-430 per persoon zijn. Voor dit geld krijg je een 7-daagse skipas, 7 overnachtingen, Busreis Delft – St. Sorlin d’Arves, Bedlinnen een een Yeti gold card goed voor ca. 40% korting op drankjes in La Grotte du Yeti en niet te vergeten een legendarisch wintersportgadget.

Mocht je nu nog niet zo zeker zijn van je ski- of snowboardskills, dan regelen wij dit jaar professionele les voordat we vertrekken voor een prikkie. Wij gaan met elkaar naar de Uithof in Den Haag of Snowworld in Zoetermeer.

De inschrijving is vanaf nu geopend en zal sluiten op 11 oktober. Laat zo snel mogelijk weten of je meegaat! Hieronder kun je je inschrijven.

Koele kusjes,
De CommisSki