17972416_506508646405662_249974260401363618_o

Oud-ledentoernooi

D.S.T.V. Obvius bestaat inmiddels al 12 jaar en in die tijd is ons oud-ledenbestand steeds groter geworden. Om mooie tijden te laten herleven, organiseren wij op vrijdagavond 26 mei een oud-ledentoernooi. Alle oud-leden en oud-bestuursleden zijn uitgenodigd om mee te doen!

Je wordt om 19.15 uur verwacht op het sportcentrum van de TU Delft en we gaan wedstrijden spelen van (…) Read more

voorjaarscomp

Verslag VoJaCO speeldag 2

Lees hieronder de competitieverslagen van Mabron mix 1, Supair heren 1 en opmerkelijk resultaten van alle overige teams. Volgende week zullen ook enkele teamfoto’s volgen. Mocht je zelf iets bijzonders of vermeldenswaardig hebben meegemaakt, of je teamfoto willen delen. Schroom dan niet om dit in te sturen naar tennis@dstvobvius.nl. Veel leesplezier.

Supair!

Op tweede paasdag gingen de Supair-Heren weer op (…) Read more

Padel

Padel!

Na het succes van vorig jaar zullen we ons op 17 mei weer toeleggen op het padel bij La Playa in Rijswijk. Er zullen van 20:00 tot 23:00 banen beschikbaar zijn om te spelen, en het zal maximaal 10 euro per persoon kosten. Inschrijven kan via het onderstaande formulier.

 

Let op: de banen moeten ruim van te voren gereserveerd (…) Read more

score-wedstrijdtennis

Verslag VoJaCO speeldag 1

Lees hieronder de competitieverslagen van Mabron mix 1, Supair heren 1 en opmerkelijk resultaten van alle overige teams. Mocht je zelf iets bijzonders of vermeldenswaardig hebben meegemaakt, schroom dan niet om dit in te sturen naar tennis@dstvobvius.nl. Veel leesplezier.

Mabron!

Zondag 9 april mocht Mabron mix 1 op een zonovergoten zondagochtend om 9 uur aanvangen tegen het talententeam van Leeuwenbergh. (…) Read more

fam toernooi

Familietoernooi!

Onlangs hebben jullie mail gehad over het familie toernooi dat 22 april zal plaatsvinden. Wil jij er wel bij zijn, maar heb je je nog niet opgegeven? Vul dan nog voor 12 april dit formulier in en wees er bij!

 

Mocht je familieleden hebben die niet mee tennissen, maar er wel graag bij zijn, geef dit dan aan in (…) Read more

16730262_225252501281140_5816324990561124175_n

Obvius naar het NSK!

Van 31 mei tot en met 4 juni zal het Nederlands Studentenkampioenschap (NSK) plaatsvinden in Rotterdam en dit toernooi willen wij als vereniging zeker niet overslaan.

Met Obvius willen vanaf vrijdag gaan, dus geef de andere dagen verhinderd op. Verder is het je eigen keuze of je daar wilt blijven slapen of in de nacht weer terugkeert naar Delft. Op (…) Read more

TU_Delft_logo_RGB

TU Delft

De TU Delft ondersteunt haar sportende studenten. DSTV Obvius traint en speelt al haar wedstrijden om de tennisbanen van Unit Sport en Cultuur van de TU Delft aan de Mekelweg 8. Daarnaast maken wij ook gebruik van andere faciliteiten zoals de horeca op dit park.(…) Read more

training

Informatie training voorjaarsperiode

De indeling van trainingen tijdens de voorjaarsperiode is bekend. De indeling is te vinden onderaan de pagina informatie training. Deze staat onder het kopje tennis. Tijdens de voorjaarsperiode worden 10 trainingsuren gegeven door de Unit Sport trainers: Lito Egbregths en Rogier van Renesse van Duivenbode. De verenigingstraining zal gegeven worden door de verenigingstrainers: Youri Tegelaers, Koen Beukers, Louise Rahardjo, (…) Read more